torsdag den 21. maj 2015

Efterlysning - enæggede skolesøgende børn søges til DR2 temaaften

DR2 Tema om tvillinger søger et forældrepar med enæggede tvillingebørn, der skal starte i skole efter sommerferien.

The Compound tv-produktion er til DR2 i produktion med en temalørdag om tvillinger. Vi belyser, hvad der sker under graviditeten, genetik, forbundethed, om at miste en tvilling mv. Forskellige personer og eksperter viser og fortæller om de emner, som optager og undrer danskerne både med og uden tvillinger.

I denne forbindelse søger vi et forældrepar med små enæggede tvillingebørn, der står med en række spørgsmål omkring, hvordan man bedst muligt skal håndtere tvillingernes sammenhold, forbundethed og individualitet nu og fremover i livet.
Eksperten Lene Dam Pedersen vil følge og observere forældreparret og børnene en hverdag, som slutter med, at forældreparret kan stille de spørgsmål, de måtte have til Lene, som tillige vil fortælle om hendes observationer og give gode råd.

Er I et sådan forældrepar, og kunne I se en fordel i at få besøg af tvillingeekspert Lene Dam Pedersen, hører vi derfor meget gerne fra jer.
Kontakt tilrettelægger Elias Inceer på elias@thecompound.dk  

Optagelserne vil foregå i jeres naturlige element. Vi søger en familie, der optimalt set er bosat i Nordjylland, men vi hører også gerne fra forældrepar i andre områder. Optagelserne vil vare én dag, og vi kompenserer evt. udgifter forbundet med optagelserne.

Ingen kommentarer: