mandag den 25. marts 2013

Efterlysning af enæggede kvindelige tvillinger +18 år til reklamespot

Kvindelige enæggede tvillinger søges til en kampagnefilm for en handicapforening.

 CPH-casting. som søger, skriver selv om opgaven:

"Filmen handler kort fortalt om handicappedes køb af seksuelle ydelsers. Der er tale om et lille "reklamespot" (max. 60 sekunders varighed), som skal kick-starte en kampagne om emnet. Filmen er med/for englænderen Asta Philpot (The Asta Philpot Foundation) og det er Bacon Cph og den anerkendte instruktør, Jeppe Rønde, der står bag idéen og produktionen. Håbet er, at filmen bliver så god, at den ender på Filmfestivalen i Cannes. Så udover at det er en god sag at støtte, er der også tale om et prestigefyldt projekt for de involverede.

Til en ultra kort sekvens i kampagnefilmen, søger vi kvindelige enæggede tvillinger, som har mod på at stille op nøgne eller i undertøj i den gode sags tjeneste. Filmen bliver som sagt, max. 60 sekunder lang og der vil være ca. 25 medvirkende i alt, så der er ikke tale om lange sekvenser med den enkelte. Samtidig sikrer de stilistiske virkemidler, at filmen bliver fin og sober, men provokerende og tankevækkende. 

For at blive taget i betragtning skal man være fyldt 18 år og kunne være med på optagelse d. 3. og 4. april på Sjælland. Der er casting hurtigst muligt (alt skal være på plads inden Påske), og pigerne skal være klar på at flirte og "dyrke sex" med kameraet!

Da det er til velgørenhed, er der intet honorar, men man kommer til at arbejde sammen med en rigtig dygtig instruktør og et af Danmarks mest anerkendte produktionsselskaber.

Alle interesserede kan kontakte mig på tlf.nr. +45 50505130 for yderligere information eller sende en mail med billeder til nkr@cphcasting.dk.

De bedste hilsner
NADJA KATARINA RAMM
CASTER / PARTNER
 CPH CASTING
HILLERØDGADE 30A
 2200 KØBENHAVN N
 PHONE +45 50505130


Ingen kommentarer: