onsdag den 18. august 2010

Tvillingemødre skaber business

At få tvillinger kræver en særlig stamina. Mange tvillingemødre oplever imidlertid, at den øgede arbejdsindsats på en eller anden sjov måde også øger kreativiteten og kræfterne, når den føste hæsblæsende tid er overstået. Således viser det sig, at mange af de ting, der er relateret til tvillinger, er startet af tvillingemødre og fædre.
Jeg går og samler på sådanne eksempler. Et af dem er RafaelCentret, som rådgiver om for tidligt fødte og snfølgerne af for tidlig fødsel. Det er stiftet af  Jonna Jepsen, en tvillingemor, der fik for tidligt fødte tvillinger. Et andet eksempel er Joan Grønning, der netop har udgivet den tredie eller fjerde udgave - det husker jeg ikke lige, af Bogen om tvillinger.

I dag kom der så en presse-meddelelse om endnu en tvillingemor, der i dette tilfælde har lavet en forretning med sutter ogo andet udstyr.
Ikke alene har hun et sæt tvillinger, hun har også to sæt.
Hun fortæller om virksomheden Babysutten.dk:
- Med to gange tvillinger på bare 21 måneder, skulle man ikke forestille sig, at man som mor ville have tid og overskud til et liv som iværksætter. Men en af dagligdagens udfordringer med fire blebørn, blev for fire år siden startskuddet for en lille ny virksomhed i privatboligen i den vestjyske by Varde. Virksomheden er i dag en succesfuld internetforretning med eksport til flere lande.


Babysutten.dk hedder internetbutikken, som Maibrit Wolgast åbnede, mens hun havde fire små børn, der alle brugte sut. Det var nemlig en udfordring for hende at holde styr på, hvis sut, der var hvis:


”Det viste sig hurtigt, at det ikke kun var mig, der havde et problem med at holde styr på sutterne. Man havde også problemet i vuggestuerne og hos dagplejemødrene, så jeg så en mulighed for at sælge sutter med navn til andre mødre. Men det skulle være en forretning, som jeg kunne styre hjemmefra, så der var tid til at tage sig af ungerne og derfor blev det til en internetbutik,” siger Maibrit, der her på billedet viser sit sortiment frem til en mødregruppe.
Kender du andre eksempler på entrepreneur-tvillingemødre, må du gerne skrive en lille beskrivelse her.

Ingen kommentarer: