lørdag den 11. september 2010

TIP: Vælg en kombivogn med drejehjul, det er den smarteste og mest holdbare løsning!

Dette tip er indsendt til tvillingetips.dk af
Marianne Vestergaard Lysemose, Søndersø
--
Vælg en kombivogn med drejehjul, det er den smarteste og mest holdbare løsning!
Til vores enæggede piger valgte vi at købe en kombivogn med drejelige forhjul, og det er simpelthen det bedste vi har gjort! Det er den eneste vogn, vi har, fordi den opfylder alle behov som både barnevogn og klapvogn.
I vores tvillingemødregruppe havde næsten alle andre valgt at købe en tvillingebarnevogn, men der gik ikke mange måneder, før de også købte en kombivogn, fordi barnevognen var for klodset. Så barnevognen er ofte spild af penge!

I de første 9-10 måneder sov de i softlifte, som virkelig kan anbefales, da de var lette at bære ind og senere kan bruges som fodposer. For at de skulle ligge ekstra blødt, som i en traditionel barnevogn, klippede vi to skumgummimadrasser, der passede ned i liftene og syede stof omkring dem. Da vi lynede det øverste af softliftene og dermed lavede dem om til fodposer, syede vi to nye skumgummimadrasser på vognens fulde længde, som er 92 cm. Det koster ikke meget hverken i tid eller penge.

Vognen er let at klappe sammen, let at have i bilen, og ikke mindst er den super nem at komme rundt med pga. de drejelige forhjul, så man ikke føler sig klodset, når man er ude at handle. Der er lige så meget plads i den som i en barnevogn, den er bare lavere og føles derfor fiksere. Vores piger er nu 17 måneder og sover stadig i den, og det regner jeg helt bestemt med, at de kan blive ved med. De sover med ryggen mod hinanden, hvilket jeg vænnede dem til ret hurtigt, så de ikke stjæler hinandens sut, og det accepterer de. Ellers kan man let sætte en lille skillevæg op mellem dem, som man kan sy fast på fodposerne.

Så er man bare lidt fingernem og vil have den mest optimale løsning både økonomisk og komfortmæssigt, så skal man helt klart vælge en kombivogn.


--


Du kan også bidrage med et tip på tvillingetips.dk
Copyright tvillingetips.dk, citat tilladdt med kildeangivelse.

Ingen kommentarer: