fredag den 21. januar 2011

TV2 reportageserie om fire forældrepar før under og efter tvillingefødsel

Når en bliver til to - en reportageserie i TV2.
TV2 skriver i pressemeddelelsen:

Hele Danmark har fået tvillinger – også TV 2! Tirsdag 1. februar 2011 er der premiere på reportageserien ”Tvillinger”, der følger fire forældrepar før, under og efter, at deres tvillinger er kommet til verden. Se med fra klokken 20.00 på TV 2.

Dobbelt op på alt - bleer, babyudstyr og babygråd – men langt fra dobbelt op af overskud. Hvordan er det at få to børn, når man måske bare havde forventet ét?
Flere og flere danske par bliver forældre til tvillinger – tallet er næsten fordoblet siden midten af 80’erne, ja, selv Danmarks kronprinspar har fordoblet børneflokken med to.
I fire programmer følger vi fire forældrepar, der har fået tvillinger i 2010. Vi er med til fødslen, til barnedåb, gennem de første lykkelige babystunder, men også når hverdagens udfordringer med to på én gang rammer de nybagte familier.
Du kan læse meget mere om programmet her på TV2s egen side


1 kommentar:

Unknown sagde ...

Bare fedt at der nu endelig er kommet en blog om tvillinger og alt det der hører med. Den har været savnet.

Nu mangler vi så bare at babyudstyrsbutikkerne også kommer med, så man ikke skal stå og vælge barnevogn, klapvogn m.v. mellem 2 modeller - ofte kun en enkelt eller slet ingen.

Jo - de kan skaffe det, men det tager jo hundrede år.Vi fandt et enkelt sted hos www.kidsnbaby.dk hvor alt var på lager, men generelt var vi skuffede, så også her skal temaet tvillinger mere i højsædet.