tirsdag den 12. august 2014

Efterlysning: DR2 søger tvillinger til programmet 'Nærkontakt'

DR2 søger tvillinger til programmet 'Nærkontakt':
Vi leder efter enæggede tvillinger i alle aldersgrupper (fra teenagere og op) til voxpops til anden sæson af programmet Nærkontakt på DR2. Vi søger personer, der tør tale åbent på tv, og som ikke er generte.

Man bliver interviewet sammen med sin tvilling inden for fem forskellige emner:
- Skyld (Føler du skyld over alle verdens problemer og hungersnøden i Afrika, når du sidder på dit all-inclusive hotel på Mallorca og drikker kolde          drinks, eller når du køber tøj til dine børn, der helt sikkert er lavet på børnearbejde)

- Kvinder over 40 gider ikke monogami (Om liderlige kvinder over 40, monogami, og mænd der topper for tidligt)

- Generationskløften mellem unge og ældre (Hvornår raser du over den yngre generation af "curling-børn," der fører sig frem og tror, de ved det hele,  eller hvornår synes du, at de ældre er nogle gamle bitre røvhuller)

- Sygemelding og stress (Om at køre sig selv for hårdt, gå ned med stress, blive sygemeldt fra arbejde, stå af ræset eller prøve at ændre sit liv)

- Skønhed (Er det en fordel eller en ulempe at være smuk, hvorfor køber kvinder dameblade og læser om slankekure og meget andet)

Man behøver selvfølgelig ikke have personlige erfaringer eller oplevelser inden for alle områder eller en særlig viden om emnerne. Man skal bare være indstillet på at tale åbent og ytre sine holdninger side om side med sin tvilling.

Rent praktisk kommer det til at foregå i DR Byen i København i løbet af august, og man skal forvente at sætte 1 time af. DR betaler et symbolsk fremmødehonorar, og der vil være mulighed for at få dækket transportomkostninger.

Interesserede bedes kontakte - Ulla Bach Hulgård på mail: ulhu@dr.dk  eller tlf: 60707135

Afsnit fra sidste sæson kan ses her: http://www.dr.dk/tv/se/naerkontakt/naerkontakt-med-mikkel-munch-fals/

Ingen kommentarer: