mandag den 30. januar 2012

Efterlyses: Enæggede 17-27 årige til Hasteopgave i DSB reklame

Tvillinger.com har modtaget denne hasteefterlysning

Til en reklamefilm for DSB søges enæggede tvillinger i alderen 17-27 år.
Der skal bruges en hel del tvillingepar!
Alle medvirkende, ca. 15 stks., er lige meget med, i en masse små klip.
Økonomi 3000,- pr. mand / kvinde.
Optagelser mandag d. 6. februar, ca. 5 timer.
NB: Optagelserne kan evt. blive lagt efter behov, altså også efter arbejdstid/skolegang
Selskabet forbeholder sig ret til 1 års visning, TV-internet-Bio.

Send foto så hurtigt som muligt til  gro@artcast.dk 
Gro Therp
Casting director - ArtCast
Flæsketorvet 13, Kødbyen
1711 Kbh. V
Mobile +4527127082

gro@artcast.dk
www.artcast.dk 

søndag den 8. januar 2012

Så er vi på Amalienborg med bogen

Så er vi på vej med en dejlig bog til Kronprinsparret - Albert, mig - Abelone, Valdemar, Rasmus, Lise Nyrop og Magnus



Tillykke til Kronprinsparret med Josephines og Vincents fødselsdag, fra danske tvillingefamilier til den royale tvillingefamilie!


lørdag den 7. januar 2012

Så er bogen kommet ! Den er superflot, tak alle sammen!!

Kære alle tvillingeforældre, der har bidraget til den smukke bog, som nu afleveres til kronprinsparret, så de også får en fødselsdagsgave, når tvillingerne Prinsesse Josephine og Prins Vincent i morgen, søndag den 8,. januar fylder 1 år.
I kan tænke jer min glæde, da bogen kom fra bogtrykkeren Degn Grafisk i Nordjylland.
Siden jeg oprettede tvillinger.com, har jeg samlet tips og råd fra tvillingeforældre.
Det tog fart, da jeg systematiserede indsamlingen på internettet, fordi jeg søgte og fik midler fra Journalistforbundets Ophavsretsfond helt tilbage i 2006 til at programmere hjemmesiden tvillingetips.dk  som en anden tvillingemor, Lise Nyrop byggede for mig.

Der er langt fra 2006 til 2012, men sådan går det, når det er noget, der skal laves i fritiden.

TUSIND TAK til alle tvillingeforældre, der har bidraget.

Her er forsiden. Det er kun særudgaven, der har denne forside.



Det er vigtige råd, der er givet videre her - i første omgang i en særudgave til kronprinsparret, men i næste omgang en bog til alle - den kommer i løbet af foråret, kommer ved forudbestilling til at koste 149.- kroner plus forsendelse og kan forudbestilles her



Her kigger mine to tvillinger med i bogen. Det er Valdemar til venstre og Albert til højre.

onsdag den 4. januar 2012

Ny tvillingebog til kronprinsparret fra danske tvillingeforældre

 Tvillingetips – fra tvillingeforældre til tvillingeforældre
-    en særudgave til Kronprinsparret gives søndag den 8. januar

Flere end 220 dybtfølte råd til kronprinsparret om tvillinger er nu samlet i én bog fra tvillingeforældre til tvillingeforældre. Bogen er tænkt til at blive åbnet på Amalienborg søndag den 8. januar på prins Vincent og prinsesse Josephines et års fødselsdag.
Bag bogen står tvillingemødrene Abelone Glahn og Lise Nyrop, der i en lang periode har indsamlet rådene fra danske tvillingeforældre via hjemmesiden http://www.tvillingetips.dk/. Alle rådene – en stor del også med illustrative fotos fra virkelige situationer - er samlet i 31 kategorier, der dækker fra blandt andet stereoamning, søvn og søskende til identitetsdannelse, om at dele sol og vind lige og om at rejse med tvillinger.
Særligt afsnittene om synkronisering af tvillingerne og afsnittet om, hvorvidt man skal skille tvillinger eller holde dem sammen i børnehave og skole får mange ord med på vejen.



-    Der findes ikke én endegyldig sandhed om, hvordan tvillinger skal behandles. Hvert tvillingepar har sin særegenhed, der skal respekteres. Derfor modsiger rådene indbyrdes måske en gang imellem hinanden, men det viser bare, at man skal vurdere situationen ud fra lige præcis sit eget tvillingepar efter at have hørt andres erfaringer, siger initiativtageren Abelone Glahn, der selv er mor til et par enæggede drenge på 21 år.

Hun har igennem 12 år drevet den informative hjemmeside www.tvillinger.com og fik ideen til tipsbogen, da hun på en rejse så en tvillingefar, der havde opfundet en snedig løsning på at transportere en større søskende på et skateboard fastgjort til en tvillingebarnevogn.
- Da jeg kom hjem, kontaktede jeg Lise Nyrop, der også er mor til tvillinger (på 11 år) og som derefter programmerede hjemmesiden www.tvillingetips.dk, hvor alle (stadig) kan bidrage med tips og råd.

Bogen til kronprinsparret er en særudgave med en forside tegnet af tvillingerne Valdemar og Albert Glahn-Abrahamsen. Særudgaven med forord til Kronprinsparret gives til de royale tvillingeforældre i ét eksemplar. I løbet af foråret 2012 udkommer bogen i en anden udgave til alle danske tvillingeforældre. I april præsenteres bogen og dens tilblivelse i øvrigt på en international kongres for tvillingeforskning.

-    Bogen er en guldgrube af selverfarede, nyttige råd, som alle sammen er relateret til denne særegne situation at få to børn på samme tid. Meget rørende har det været at mange skriver: glæd dig, nyd det, vær stolt - det er en fantastisk gave at få tvillinger, siger Abelone Glahn, der takker alle de mange bidragydere for deres generøse indlæg.

En særlig tak til bidragyderne og sponsorerne:
Bogens opsætning og grafiske design er sponseret af Kirsten Sonne, Tegnestuen Baghus.
Bogens tryk er sponseret af Henrik Degn, http://www.degngrafisk.dk/
Tvillingemoderen og journalisten Lotte Kirkeby Hansen har læst korrektur.http://www.lottekirkebyhansen.com/

Se mere på http://www.tvillingetips.dk/
Bogen udkommer på forlaget Amedia.